International Chiropractic Association of California presents:Celebrating The Philosophy, Art & Science of Chiropractic
ICAC Spring Mini-Convention
March 23-24-25, 2018  24 Hours –Friday Evening, Saturday & Sunday
The Double Tree by Hilton in Orange - 100 The City Drive, Orange CA 92868 (714) 634-4500
__________________________________________________________________
 
FRIDAY – MARCH 23RD (04:30 PM - Registration Starts)


05:00 PM to 06:40 PM (Steven Eggleston, DC – 2 Hours Ethics & Law)
06:45 PM to 08:25 PM (Steven Eggleston, DC – 2 Hours History & Exam)
08:30 PM to 09:20 PM (Steven Eggleston, DC – 1 Hour History & Exam)
 
SATURDAY – MARCH 24TH  (06:30 AM - Registration Starts)


07:00 AM to 08:40 AM (David Martinez – 2 Hours Billing & Coding)
08:50 AM to 10:30 AM (David Martinez – 2 Hours Billing & Coding)
10:40 AM to 11:30 AM (David Martinez – 1 Hour  Billing & Coding)
11:40 AM to 01:30 PM (John Maltby, DC – 2 Hours Risk Management
01:30 PM to 02:30 PM  (Lunch - 1 Hour on your own)
02:30 PM to 04:20 PM (Robert Steiskal, DC – 2 Hours Technique)
 
SUNDAY – MARCH 25TH  (06:30 AM - Registration Starts)


06:20 AM to 08:20 AM (James Musick, DC – 2 Hrs QME)  New Hours
or 07:00 AM to 08:40 AM (Charles Davis, DC – P.I. - 2 Hours)
8:20 AM to 10:20 AM (James Musick, DC – 2 Hrs QME) New Hours
or 08:50 AM to 10:30 AM (Thumper Bloomquist, DC  – 2 Hrs Technique)
10:20 AM to 12:20 PM (James Musick, DC – 2 Hrs QME) (10 Min Break) New Hours
or 10:40 AM to 11:30 AM (Thumper Bloomquist, DC  – 1 Hour Technique)
11:30 PM to 12:30 PM  (Lunch on your own  - 1 Hour)
 
12:30 PM to 02:10 PM (Eve Bonic, DC, DACBR – 2 Hours X-Ray CE)
02:15 PM to 03:55 PM (Eve Bonic, DC, DACBR – 2 Hours X-Ray CE)
04:00 PM to 04:50 PM (Eve Bonic, DC, DACBR – 1 Hour X-Ray CE)
__________________________________________________________________
 
Please fill out and send to ICAC by email or fax (916)362-4145.
 
Name_________________________________________________
 
Phone ______________________Fax ______________________
 
Email________________________________________________
 
ICAC Convention Fees


Registration Fees ICAC Members
_____Free to ICAC Members Who Pay Dues Annually /or Lifetime Members
_____(Add $100 if taking QME Hours)


Registration Fees Non Member
_____$139 Non Members – 12 Hours ($164 at the door)
_____$278 Non Members – 13-24+ Hours ($303 at the door)
_____$155 Non Member (QME Credits Only - 6 Hours)
_____$99 Non Member (X-Ray Credits Only - 5 Hours)
_____$139 Non Member (X-Ray Credits Only - 10 Hours)
_____$25 Additional At -The -Door Fee
Registration Fees Nonmember Student, Staff, Spouse
_____$25 Student Non-Member
 
ICA of California
9700 Business Park Drive, Suite 200, Sacramento, CA 95827 Call (800) 275-3515   Or Fax your requests to: (916) 362-4145  (go to www.icacweb.com  Click on Events then Seminars or Annual Convention for a complete list).